Σεισμοσ Κρητη Τωρα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo / Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo from boxnews.gr
Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο αρκαλοχώρι ηρακλείου, στην κρήτη, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα .

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο αρκαλοχώρι ηρακλείου, στην κρήτη, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα . Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο αρκαλοχώρι ηρακλείου, στην κρήτη, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμοσ Ηρακλειο / Ε Θ Ν Ι Κ Η Κ Î' Τ Î' Κ Ρ Î' Î¥ Î
Σεισμοσ Ηρακλειο / Ε Θ Ν Ι Κ Η Κ Î' Τ Î' Κ Ρ Î' Î¥ Î" Η: ΤΩΡÎ' from www.newsit.gr
Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν . Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο αρκαλοχώρι ηρακλείου, στην κρήτη, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν .

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν .

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ from www.pagenews.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο αρκαλοχώρι ηρακλείου, στην κρήτη, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο.

Σεισμοσ Κρητη Τωρα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' στην Κρήτη - Μεγέθους 6 Ρίχτερ (photo / Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.. Περιοχή του αρκαλοχωρίου ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα σε ολόκληρη την κρήτη. Σεισμική δόνηση πάνω από 4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν .